Handtuingereedschap

NILFISK E145.4-9 PAD XTRA - TERRASREINIGER - 145 BAR - WATERSLANG 9 METER - SLANGHASPEL - 5703887131830

NILFISK E145.4-9 PAD XTRA - TERRASREINIGER - 145 BAR - WATERSLANG 9 METER - SLANGHASPEL
Kenmerken: Krachtig reinigen met duurzame inductiemotor Deze krachtige 145 bar hogedrukreiniger met zijn duurzame inductiemotor kan grotere en frequente schoonmaaktaken makkelijk aan. Ingebouwde trolley voor verhoogde mobiliteit Uniek aan deze Excellence serie is zijn slanghaspel. Hiermee kunt u na uw schoonmaaklus handig aan de hendel van de haspel draaien en de waterslang rolt zich keurig op. Goed voor het behoud van de waterslang en geen rondslingerde waterslang in uw garage. Eenvodig gebruik voor riool, terras en kleine klussen Een rioolslang, voor de op te lossen verstoppingen, een terras(patio)reiniger en borstel maken deze machine geschikt voor allerlei klussen. Hij is voorzien van een groot aantal waardevolle functies die het makkelijker maken om langere periodes achter elkaar met de reiniger te werken: de telescopische handgreep, de robuuste wielen, de lange slang, de eenhandig bedienbare slanghaspel en een rubberen ophanging om de geluidsemissie te verlagen. Makkelijk aansluitsysteem Om de prestaties te verbeteren, wordt deze Nilfisk geleverd met het Click&Clean aansluitsysteem voor een scala van optionele accessoires. Garantie Op deze hogedrukreiniger heeft u maar liefst 5 jaar garantie! De E 145 X-TRA biedt u: 145 bar max. druk. Robuust uitgevoerd met een aluminium pomp en een inductiemotor met lange levensduur. Automatisch start/stop-systeem. 9m zachte hogedrukslang en eenhandig bedienbare slanghaspel. Telescopische handgreep met stevige aluminium buizen Rubberen ophanging zorgt voor een lagere geluidsemissie tijdens het werk Makkelijke ‘on-board’ opbergmogelijkheid voor pistool, lans, sproeiers en schuimsproeier. Handige opbergmogelijkheid voor de voedingskabel. Click&Clean-sproeiersysteem voor snelle en eenvoudige vervanging van de sproeiers. Kan met de optionele wandhaak als stationaire oplossing worden gebruikt.
Artikelnummer: 9200000093540431 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 289,00
Beoordeling: 2,7

Meer

Krachtig reinigen met duurzame inductiemotor
Deze krachtige 145 bar hogedrukreiniger met zijn duurzame inductiemotor kan grotere en frequente schoonmaaktaken makkelijk aan.

Ingebouwde trolley voor verhoogde mobiliteit
Uniek aan deze Excellence serie is zijn slanghaspel. Hiermee kunt u na uw schoonmaaklus handig aan de hendel van de haspel draaien en de waterslang rolt zich keurig op. Goed voor het behoud van de waterslang en geen rondslingerde waterslang in uw garage.

Eenvodig gebruik voor riool, terras en kleine klussen
Een rioolslang, voor de op te lossen verstoppingen, een terras(patio)reiniger en borstel maken deze machine geschikt voor allerlei klussen. Hij is voorzien van een groot aantal waardevolle functies die het makkelijker maken om langere periodes achter elkaar met de reiniger te werken: de telescopische handgreep, de robuuste wielen, de lange slang, de eenhandig bedienbare slanghaspel en een rubberen ophanging om de geluidsemissie te verlagen.

Makkelijk aansluitsysteem
Om de prestaties te verbeteren, wordt deze Nilfisk geleverd met het Click&Clean aansluitsysteem voor een scala van optionele accessoires.

Garantie
Op deze hogedrukreiniger heeft u maar liefst 5 jaar garantie!


?De E 145 X-TRA biedt u:

  • 145 bar max. druk.
  • Robuust uitgevoerd met een aluminium pomp en een inductiemotor met lange levensduur.
  • Automatisch start/stop-systeem.
  • 9m zachte hogedrukslang en eenhandig bedienbare slanghaspel.
  • Telescopische handgreep met stevige aluminium buizen
  • Rubberen ophanging zorgt voor een lagere geluidsemissie tijdens het werk
  • Makkelijke ‘on-board’ opbergmogelijkheid voor pistool, lans, sproeiers en schuimsproeier.
  • Handige opbergmogelijkheid voor de voedingskabel.
  • Click&Clean-sproeiersysteem voor snelle en eenvoudige vervanging van de sproeiers.
  • Kan met de optionele wandhaak als stationaire oplossing worden gebruikt.


Kopen