Handtuingereedschap

Kärcher K4 Compact Hogedrukreiniger - 130 bar - 30 m² per uur - 4039784729339

Kärcher K4 Compact Hogedrukreiniger - 130 bar - 30 m² per uur
Kenmerken: De Kärcher K4 Compact Hogedrukreiniger met watergekoelde motor is ideaal voor het af en toe verwijderen van middelmatige vervuiling. De watergekoelde motor is iets wat alleen Kärcher biedt en zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur. Deze hogedrukreiniger is ideaal voor de reiniging van tuinhekken, fietsen en kleine voertuigen. Deze machine is compact en krachtig tegelijk. Twee handgrepen en een handige telescopische duwbeugel zorgen ervoor dat deze machine heel gemakkelijk te vervoeren is. Het apparaat is ook zeer handig op te bergen. Het toestel omvat tevens deze indrukwekkende uitrusting : een Quick Connect spuitpistool, een 6 m lange hogedrukslang, een VarioPower spuitlans (VPS) met handige drukregeling door draaiing, een vuilfrees met roterende puntstraal voor de verwijdering van hardnekkige vervuiling en een betrouwbare waterfilter ter bescherming van de pomp. Eigenschappen: ? Werkdruk: 20-130 bar ? Wateropbrengst: 420 l/u ? Oppervlakteprestatie: 30m2/u ? Vermogen: 1800 Watt ? Slanglengte: 6 m ? Snoerlengte: 5 m ? Garantie: 2 jaar Wat zit er in de verpakking? ? Hogedrukreiniger ? Spuitpistool quick connect ? 6 meter hogedrukslang ? Vuilfrees ? VarioPower spuitlans Over de K 4 Serie: De K 4 hogedrukreinigers van Kärcher met watergekoelde motor zijn geschikt voor de regelmatige reiniging van gemiddelde vervuiling rondom het huis op bijvoorbeeld fietsen, tuingereedschap, tuinmeubelen, motoren en paden. Oppervlakteprestatie van 30 m² per uur. Over Kärcher: Hogedrukreinigers en Kärcher gaan al vele jaren samen, Kärcher is al jaren marktleider. De hogedrukreinigers van Kärcher kenmerken zich stuk voor stuk door topkwaliteit en duurzaamheid. Of u het apparaat nu wilt gebruiken voor uw fiets, auto, terras of boot, Kärcher heeft altijd een passend apparaat. Wat wel belangrijk is om te weten, is dat geen apparaat hetzelfde is, kies daarom het apparaat dat bij uw wensen en behoeften past.
Artikelnummer: 9200000026112114 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 249,00
Beoordeling: 4,5

Meer
De Kärcher K4 Compact Hogedrukreiniger met watergekoelde motor is ideaal voor het af en toe verwijderen van middelmatige vervuiling. De watergekoelde motor is iets wat alleen Kärcher biedt en zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur. Deze hogedrukreiniger is ideaal voor de reiniging van tuinhekken, fietsen en kleine voertuigen. Deze machine is compact en krachtig tegelijk.

Twee handgrepen en een handige telescopische duwbeugel zorgen ervoor dat deze machine heel gemakkelijk te vervoeren is. Het apparaat is ook zeer handig op te bergen. Het toestel omvat tevens deze indrukwekkende uitrusting : een Quick Connect spuitpistool, een 6 m lange hogedrukslang, een VarioPower spuitlans (VPS) met handige drukregeling door draaiing, een vuilfrees met roterende puntstraal voor de verwijdering van hardnekkige vervuiling en een betrouwbare waterfilter ter bescherming van de pomp.

Eigenschappen:
? Werkdruk: 20-130 bar
? Wateropbrengst: 420 l/u
? Oppervlakteprestatie: 30m2/u
? Vermogen: 1800 Watt
? Slanglengte: 6 m
? Snoerlengte: 5 m
? Garantie: 2 jaar

Wat zit er in de verpakking?
? Hogedrukreiniger
? Spuitpistool quick connect
? 6 meter hogedrukslang
? Vuilfrees
? VarioPower spuitlans

Over de K 4 Serie:
De K 4 hogedrukreinigers van Kärcher met watergekoelde motor zijn geschikt voor de regelmatige reiniging van gemiddelde vervuiling rondom het huis op bijvoorbeeld fietsen, tuingereedschap, tuinmeubelen, motoren en paden. Oppervlakteprestatie van 30 m² per uur.


Over Kärcher:
Hogedrukreinigers en Kärcher gaan al vele jaren samen, Kärcher is al jaren marktleider. De hogedrukreinigers van Kärcher kenmerken zich stuk voor stuk door topkwaliteit en duurzaamheid. Of u het apparaat nu wilt gebruiken voor uw fiets, auto, terras of boot, Kärcher heeft altijd een passend apparaat. Wat wel belangrijk is om te weten, is dat geen apparaat hetzelfde is, kies daarom het apparaat dat bij uw wensen en behoeften past.


Kopen